Friday, November 27, 2009

macam kena hasut!!!

assalamualaikum warrahmatullah wabarakatuh...sudah berbulan-bulan tidak menulis blog...akhirnya diingatkan oleh kakakku,marhamah...buat berjuta-juta kali...tapi... macam malas jugak nak tulis...

sudah banyak perhatian sekarang nih...facebook diantara nya yang ana main...didalam facebook ade banyak game....FARMVILLE....HAPPY PETS...BARN BUDDY...FISHVILLE...tapi semuanya best jugak....

FARMVILLE:game untuk menanam contohnya,dah ambik hasil...kita kena plow...lepas plow baru boleh tanam....pastu dapat hasil balik...macam gitu laa kiranya 'life circlenya'.....tapi...kalau lambat ambik...mati....mak ana pon sebenarnya marah jugak main bende tuh...hehe...macam kena hasut!!

HAPPY PETS:game untuk membela kucing...best jugak...boleh gosok belakang dia....boleh bagi makan..boleh tolong orang punye kucing...macam kena hasut!!!

BARN BUDDY:game untuk menanam jugak!!tapi tak best...^~^...boleh ambik hasil yang tak mati-mati....tanah dia pon besar-besar...pastu boleh spray racun daripada binatang yang yang akan rosakkan tanaman...BARN BUDDY TAK BEST!!!

FISHVILLE:game untuk bela ikan...boleh bagi makan...tapi kalau tak jual ikan tuh cepat-cepat...maka matilah ikan itu...hehe...boleh bersihkan tangki...tapi kalau bace macam nih...rasenye tak best.....

MACAM KENA HASUT!!!!!

~::END::~

1 comment:

aspirasiku~ said...

hehe.. mmg adik kene hasutpon~

sbb tula no merosot dri no 5 ke 11..

adek2.. tgkla tahun depan ipah dok umah... siap adik..